ALLSHIELD

AllShield

AllShield Barriersheets

Nieuwste ontwikkeling: Brandwerende BarrierSheet.

We bevinden ons in de laatste fase van de ontwikkeling van een dunne, onbrandbare plaat die onder dakbedekking kan worden geplaatst voor optimale bescherming van gebouwen. De tests zijn succesvol afgerond en de eerste daken zijn inmiddels uitgerust met deze nieuwe brandbescherming.

Heb je interesse om betrokken te raken bij dit innovatieve product? We zijn op zoek naar groothandels, applicateurs en adviseurs die ons product willen ondersteunen. Daarnaast zoeken we daken waar we in de komende maanden onze ‘serie 0’ kunnen toepassen.

We kijken uit naar reacties en samenwerkingen vanuit de markt.

 

 

Onbrandbare barriere tussen brand en je bedrijf

Wat zijn AllShield BarrierSheets?

AllShield BarrierSheets zijn ca. 2,5 mm dunne, enigszins flexibele platen die specifiek zijn ontworpen om optimale brandveiligheid te bieden op en onder dakbedekking. Deze onbrandbare platen zijn in staat om vlammen effectief tegen te houden, waardoor ze een cruciale rol spelen in het beschermen van gebouwen tegen brand.

Eenvoudige installatie en veelzijdige toepassingen

De installatie van de AllShield BarrierSheets is eenvoudig en efficiënt dankzij het gebruik van Tule schroeven, waardoor de platen stevig op hun plaats blijven. Dit maakt ze geschikt voor verschillende dakconstructies en toepassingen, zowel op als onder de dakbedekking.

Effectieve brandpreventie

Een van de belangrijkste voordelen van de AllShield BarrierSheets is hun vermogen om te voorkomen dat een brand zich uitbreidt. Wanneer bijvoorbeeld een elektrisch component of ander object op de dakbedekking vlam vat, beschermt de AllShield BarrierSheet het gebouw door de brand te isoleren en te voorkomen dat deze zich verder verspreidt.

Getest en bewezen bescherming

Uit onze uitgebreide tests is gebleken dat zelfs in het geval van een aangestoken zonnepaneel, de AllShield BarrierSheet effectief bescherming biedt. Dit betekent dat zelfs in situaties waarin normaal gesproken een hoge kans op branduitbreiding zou bestaan, de brand snel wordt gestopt doordat er geen brandbaar materiaal beschikbaar is om het vuur te voeden.

Bescherming van isolatiematerialen

Een ander cruciaal aspect van de AllShield BarrierSheets is hun vermogen om materialen zoals EPS of andere isolatiematerialen te beschermen. Door deze bescherming blijft het risico op een grote brand beperkt, en is de kans groot dat de brand zichzelf dooft doordat er simpelweg geen brandstof beschikbaar is om het vuur in stand te houden.

Betrouwbare brandveiligheid met AllShield BarrierSheets

Met AllShield BarrierSheets kunt u erop vertrouwen dat uw gebouw optimaal is beschermd tegen brand. Deze innovatieve platen bieden niet alleen bescherming tegen directe vlammen, maar zorgen er ook voor dat brandbare materialen zoals isolatie veilig blijven, wat de kans op een grote brand aanzienlijk vermindert. Dit maakt AllShield BarrierSheets een essentieel onderdeel van elke moderne dakbedekkingsoplossing.


AllShield BarrierSheets in de praktijk

AllShield BarrierSheets zijn lichtgewicht en kunnen eenvoudig door één persoon worden getild. Op een pallet passen gemakkelijk 50 sheets, waardoor ze efficiënt zijn voor transport en probleemloos in de goederenstroom kunnen worden opgenomen. De sheets kunnen als extra laag onder alle soorten dakbedekking worden aangebracht, wat zorgt voor extra brandveiligheid. De bevestiging is snel en eenvoudig met Tule schroeven of kit. 

Ben je toe aan nieuwe dakbedekking? Voeg AllShield Barrier Sheets toe en verzeker jezelf van een brandveilig dak, zonder aanpassingen aan de bestaande dakstructuur.

 

Branddag 29 juni 2023
14:00 of 16:00

Demonstratie van onze brandveiligheidscoatings
voor bitumen daken, zonnepanelen, EPS & parkeergarages op onze locatie in Nieuwerkerk aan den IJssel. Meld je nu aan. Dan bellen we je voor een afspraak.